Bra Android-appar

Skrivet av januari 3, 2011

Jag tillhör dem som inte riktigt förstått Apples storhet, så när det var dags för mig att skaffa ny mobiltelefon för ett tag sedan föll valet på en HTC Wildfire. Att det skulle bli en Android-mobil stod klart från början då jag var trött på iPhone-hysterin. Att det sedan blev den telefon det blev hänger nog sedan mest på dess utseende och storlek.

Skönt att vara lite ytlig ibland… 🙂

Jag tänkte i alla fall att jag skulle tipsa om ett antal bra Android-appar du kan använda till olika ändamål:

Be Sociable, Share!Kommentarer

2 kommentarer till “Bra Android-appar”

  1. matilda skriver:

    hej jag har en exakt lika dan telle jag skulle vilja ha appen ”fingerscan” eller vad den nu heter! hur hittar jag den som gratis?

  2. bra tips! Jag är också mer av ett Android fan själv 🙂

Skriv kommentar